I believe I can!

“Geloof in jezelf!” Vaak makkelijker gezegd, dan gedaan. Toch zou het jou ontzettend kunnen helpen om iets meer in jezelf te geloven. Zo zorgt dit voor een positievere kijk op de wereld, helpt het jou om sneller uit je comfortzone te stappen en krijg je daadwerkelijk méér gedaan! Wie wil dat nou niet? Kijk jij mee naar de tips, die wij jou willen aanbieden, om dat te bereiken?

1.     Niet meer met anderen vergelijken – En dit begint bij (jawel hoor!) social media: zie deze prachtige mensen met hun prachtige leven zeker als inspiratiebron, maar vergelijk jezelf vooral met de vroegere jij: Waarin ben jij gegroeid? Welke stappen heb jij gezet? Welke lessen heb jij geleerd?

2.     Praat aardig over én tegen jezelf – We weten vaak niet hoe we met een complimentje moeten omgaan (“Ach, ik doe ook maar wat, hoor!”). Geloof in de complimenten die je krijgt, stop met twijfelen en zet een stapje in de goede richting! Celebrate yourself!

3.     Kleine stappen zetten – Zet jouw doelen op een rijtje en probeer elke dag 1 mini stapje in de goede richting te zetten. Wil jij gezonder gaan leven? Het kan al beginnen bij het simpelweg de trap nemen, in plaats van de lift… Laat je perfectionisme los en wees trots dat jij aan de weg werkt!

Ga jij de tips ook uitproberen? We horen graag of ze voor jou werken!